Friday, September 23, 2011

Alhamdulillah

Image and video hosting by TinyPic
haishh.. still cannot close my eyes! makenye pinkish minkish blog jadi mangse seterusnye disebabkan enchik jiwa ragaku suda pon tido sejak kul 10.50 tadi..wawawaw :) 
*jeles tol tgk beliau tido dgn nyenyak dan jayanya* 
p/s- anak umie dah tido ke blom nie? huhuhu..

Alhamdulillah. praise to Allah
semenjak dua menjak ni morning sickness dah makin kurang and selera makan makin bertambah!
dan selaras dgn itu, berat badan pon makin naik! 
(kompem2 laa kan?)
dan dgn banggenye saye sudah pon mule masak-memasak secara kecil-kecilan setelah hampir tiga bulan lebih bercuti dalam bidang ini.
almaklumlah, alah bau bawang!! aduss.. yelaa dah sume masakan ade bawang!!
den nak buek camno. seb baek laa masak air still boleh kan?!


dan.. jeng jengs jengsssss! i berjaye laa masak these 3 menus..

sambal terung awesome!
udang + kacang buncis goreng tanpa bawang..kikikiki :)
mee goreng superbbb for dinner td :)

hurrayyy for me!! banyak sungguh i makan hari nie.. harap2 baby sehat..thehee ♥
ok dats all for now,, c u next entry..
ayayayyy. salam!


Wednesday, September 21, 2011

menggedix sejenak !



Salam Alaik.
dek kerana lame bebenor tak menghapdate blog kesayangan hamba ini,,
daku telah membuat kesilapan besar iaitu menggodak-godak  blog
sana dan sini situ dan sinun.

dan dek kerana cik puan lame xhapdate jugak lah..
cik puan tak tahu yg blogger dah tukar setting baru.
maka terkial-kial lah cik puan sebentar!
dan cik puan juge telah meng-klik button itu dan ini situ dan sini tanpa sebarang bekap! *tahniah kpd diri sendiri.. wakakaka*

tadaaaaaa..


toodiaaa blog cik puan haru biru habaq hang..
serabut cik puan membikin atau name saintifiknye "re-branding" blog cik puan ini
*chewahhhhhh ayat*

maka, dgn gedik tak hengatnya, cik puan memilih
polkadot pinkish minkish menjadi theme blog cik puan kali ini.
* hahaha..mmg gedix *

terime jelaaaa..


p/s- cik puan suke theme baru blog ini!! shomellllll :) siyap ade countdown utk baby lagik! suke3 :)

Tuesday, September 13, 2011

shuhhh you, bad dream!


dear my pwettttty blog *yeahh.u are*
I had a bad dream last night, and i can't get it out of my head.sighhhh~ 
and i dun think dat i wanna story dat here cuz it really hurts :( 
sobs!

pedih menyaksikan dikau dan dia,
pilu,air mata kasih mengalir dipipi, 
hampa impianku luka berdarah, 
mana harusku bawa hati yang kecewa, 
tak sanggup kehilanganmu, 
walau itu hanya dalam mimpiku
dengarkanlah oh sayang,bicaraku, 
sesungguhnya ku menyintaimu

 p/s : mimpi kan mainan syaitan.. istiqfar manyak2 wanjan.. oh bad dream.pls go away!