Wednesday, January 4, 2012

Amme Complete by Sendayu Tinggi

hello hello hello.

sebelum mate nih terpejam, nak update blog jap-lah.
last nyte, me, incik hubby and both by sisters balik kampung to pay a visit  of our tok. (Sik, Kedah)
sangat laa best sebab dapat makan banyak2 masakan kampung. perghhhh!
sambal tempoy ak habaq hang!
dan ade orang makan nasik tambah sampai 3 kali.wah!

before balik, tok sempat kirim satu balang tempoyak, buah nangka and asam jawa .
sedap laa hai nangka tersebut. apelagi lawan *en*u* laa beramai-ramai selepas itu..
wakakakaka :)

oh yaa, sebelum balik smalam gi shopping luggage, pants and jamu selepas bersalin.
selepas mendengar penjelasan kakak2 kat kedai tuh maka me and hubby decide to take 
AMME COMPLETE by SENDAYU TINGGI.

hurm..niat dihati mule2 nak amek SET BERSALIN NR ( nona roguy) but as a solehah wife, haruslah patuh arahan suami.chewaahhhh:) harge pon lebih kurang jer pon.
so, we bought AMME COMPLETE and AMME CORSET . 
nak jage badan katerrr :)hahaks.


banyak tak?? amekaw, jenuh telan jamu lah pasnih!

Amme Complete bertindak:-
• Membaikpulih luka dalaman ketika bersalin, mengurangkan rekahan kulit dan selulit, memberikan
• tenaga dan memperbanyakkan air susu.
• Mengecutkan rahim dan perut, mengeluarkan darah beku, mengelak dari terkena meroyan.
• Membentuk kembali kecantikan dan kelangsingan tubuh seperti sebelum bersalin.
• Menyegar serta memberikan tenaga dan mengelakkan masalah haid tidak teratur, badan sengal- sengal dan sindrom dingin seksual selepas bersalin.

p/s : ok fine, CPM copy paste jerr :) puas hati?
  

tak taw lah berkesan ke tak. But, hubby said, owner dier skarang dah pakai purdah. Takkan nak tipu kot?
so, product nie kirenye trusted laa kan? * habes positif dah pemikiran nih *