Tuesday, April 30, 2013

new stock!! BABYGAP PYJAMAS MURAH RM23/PAIR.

SALAM ALL MOMMIES OUT THERE.

NEW STOCK DAH SAMPAI
MURAH
MURAHH
MURAHHHHH JER.


RM 23/PAIR
postage RM6... AMBIL 1-3 PAIRS, HARGA POSTAGE MASIH SAMA









BANYAK LAGI DESIGN DI SINI

Friday, April 19, 2013

BABY BEANIE MURAH

Image and video hosting by TinyPic

BEANIE FOR GIRLS AND BOYS
Circumfrence 42 cm
suitable from 3m to 4y
stretchable cotton material.

RM 16 ONLY :)












ade banyakkkkkk lagi design. jom cepat KLIK SINI

Wednesday, April 10, 2013

BabyGap Pyjamas sangat murah uolsss!

Image and video hosting by TinyPic

ada tak mommis2 out ther yg nak beli 
babyGap pyjamas tapi  mahal??

sebab CPM selalu usha2 orang jual RM 27/pair
tu yang paling murah laa setakat nih.
paling mahal prnah jumpa RM30/pair.

sangat sangatttttttttt la mahal.
but, dun worry just nak bagitau yang anda sudah ada pilihan untuk mmbli belah baju yg supr coml untuk anak2 anda di sini KLIK SINI

SUPER MURAH uolsss!
RM23/pair.

ohh  btw, bju ni ade saiz from 4m- 7y . awsome kan? jom ramai2 gi shopping .

mh nak bg mood shopping skt. sila jamu mata.hehehehe
















gojs kan?bayangkan kalau anak2 anda pakai,or anak sedare ke. lagi coml kalau 2/3 beradik pakai n
baju same design.
awwwwww