Wednesday, April 10, 2013

BabyGap Pyjamas sangat murah uolsss!

Image and video hosting by TinyPic

ada tak mommis2 out ther yg nak beli 
babyGap pyjamas tapi  mahal??

sebab CPM selalu usha2 orang jual RM 27/pair
tu yang paling murah laa setakat nih.
paling mahal prnah jumpa RM30/pair.

sangat sangatttttttttt la mahal.
but, dun worry just nak bagitau yang anda sudah ada pilihan untuk mmbli belah baju yg supr coml untuk anak2 anda di sini KLIK SINI

SUPER MURAH uolsss!
RM23/pair.

ohh  btw, bju ni ade saiz from 4m- 7y . awsome kan? jom ramai2 gi shopping .

mh nak bg mood shopping skt. sila jamu mata.hehehehe
















gojs kan?bayangkan kalau anak2 anda pakai,or anak sedare ke. lagi coml kalau 2/3 beradik pakai n
baju same design.
awwwwww

5 comments:

  1. interested lak tengok babyGap pyjamas yang awak jual..InshaAllah nak beli bila dapat gaji nanti..anyway mehla follow blog saye jugak..baru bertatih ni..hehe;)

    ReplyDelete
  2. pos ke srwk brape yea....

    ReplyDelete

comment anda amat dihargai.tq