Sunday, February 7, 2010

i'm 22 oredi..~ phewwwitttttttttttt.. :)


Salam
Hurm dah lme xupdate blog nie…
Huhuh..sgt2 bz  sem nie..
Mcm2 bende nk kne settlekan..
FYP , thesis, lessen keta, kursus kawen..
Hurm…seb baek nie dah last sem..
Tu yg wat bsemangat sket..
Xlame dah nk grad…
Pastu kne usaha cari kerja la plak..
Haiii..dah besar dah rupenye aku..
Dah nk keje dah rupenye..adehhh
Tp ape2 hal pon kne struggle abes laa sem nie..
Cam berat sket laa ..
Chaiyok2! Cik Nadiah mesti berfikiran +ve


Haa…
Semalam tanggal 2 febuari genap usia cik Nadiah 22 tahun…
Hihi…cam klaka je bile sebut 22.. rasa tua laa pulak..
Hurm still teringat mase skolah rendah dulu bile tgk akak2 kai kain biru skolah mngah tuh..mesti dlm hati ckp “eh2, akak2 nie da besar..skolah mngah” camkagum jer…
Pastu bile diri sendiri kat tempat tuh…rasa cam biasa plak..
Hurm..pastuh tgk akak2 u plak…wahhh..gile matured lah duk u..
Hurm…skrg dah alami mende same, tp rasa gitu jugak…
Nak kate xmatured,xkan laa kan?
Huhuhuhu

Smalam call abah (maxis ksik call free kan? Tenkiu maxissssssss…wheee~)
Satu family wish “HAPPY BDAY ALONGGGG”
Pastu boleh abah ckp.. “laaaaa dah 22 dah ank dara aku!” hahahahha..
Klaka2..abah kata kjap ja dah besar..xsngka..
Hurm…jadi azam daku pada usia 22 nie,nk kurgkan sket perangai kanak2 nie..
InsyaALLAH..tp xlaa tetibe jadi siyes kan..xenjoy laa hidup.. :)

Ape2 pon thnks for those yg wish xkire laa tru sms ke email ke, fb ke, yg wish face to face pon ade..thnks sgt.. saye sgt happy smalm..
Thnks again..

Dan ini adelah untuk my darl fiancé.. haaaa..paragraph nie khas tuk kamu..
Hihiks..thnks ekh, kamu wat hari2 saye ceria..saye nak mintak maaf klu sepanjang relationshp kita nie ade attitude saya yg kamu kurg suke..maklumlah.. kurg matured lagi kan?? Kikikik..pastuh saye rasa sgt terharu bile kad yang kamu hantar kat cmpus nie btol2 sampai smalam (2/2/2010).. mmg menangis jugak laa..(kamu tahu kan saye sensitive orgnye)huhu..pastu lagi sedih bile ade org kopak envelope tuh amek setem…
Adehh..mentang2 laa setem UK kan?adoiii…kejam sungguh la sape yg amek tuh…mmg nk kena! Btw,Terima kaseh chenta..14324723~

ini adelah gambar2 semasa di"prank" oleh rakan2 sendiri pada 24/01/2010 ..mulenye sume bincang nak prank aen sebb bday die dah dekat (30/1/2010) dan cik nadiah adelah slh sorg yg terlibat dalam prank tuh..siyap bncang pasal telor busuk laa,nak picnic laa bagai...alih2 dorg kenekan daku juga..bday daku waktu tuh lagi seminggu kot...in advance laa kunun...chettt~
neway thnks to nad,syira,zati,zanna,jatt,hazwan,apih,suzi,mamu,yani and nordin yg berusaha memeriahkan majlis.....ade lagi ke xsebut?? tu jelaa kot yang ingat.. waa syg korg~ sgt2..

saye mmg happy~

No comments:

Post a Comment

comment anda amat dihargai.tq

Post a Comment

comment anda amat dihargai.tq