Saturday, June 25, 2011

mee goreng + mussel yummmmeeeyhhh!


. salam .
phewww! baru pulang dari membeli belah barang-barang dapur bersama encik jiwa intan payung pengarang hati jantung meletop-letop kebabom <--- tgk syg how much i luv you, nampak x ? nampak x? hahaha.
dek kerana terlalu kusyuk membeli belahdi pasaraya Tesco itu, sebanyak GBP 56  telah dibelanjakan. dan menurut resit, kami telah save sebanyak GBP 12!! wah bagus kan Tesco?!

upssl, tunggu dulu kak kak siti dan abang abang mat,

jangan  tepuk dulu. Aku still tak boleh menerima kata-kata encik jiwa yang mengeluarkan statement
" janganlaa convert ke duit Malaysia, nnti tak makan apa-apa laa jawabnya ."
tapi jiwa dan perasaan ini tetap meronta-ronta. ye laa kalau kat tesco penang, lagi tak cukup seratus harga barang jangan balik. haa, ini baru 56. kire murah wooo! aku terus membuka yahoo finance laa macam biasa

tadaaa


 haa.amek kau RM 272.12 ye anak-anak mak sekalian .kalau kat USM dulu banyak ni dah boleh gi Queensbay tgk wayang 272 cerita. buang tabiat ape nak tgk sampai 272 cerita? haa, boleh soping sampai lebam habaq hang! 

meh kite list sket ape yang kite beli sampai banyak sangat tu.

roti, pita wraps, telor, nutella, mayonaise, cereals, cili merah, ayam segar, BBQ marinated chicken, mee, meehoon, potatoes, choc milk, ice-cream, shower gel, orangejuice, pisang, mixfruits,santan, cooking oil , cl***rb**e (usah ditanya ape ini), dannnnnnnnnn iniiiiii..



kalau korang bace entri ni, mesti korang tau kisah die. semenjak dua menjak ni, aku suke sgt minum carbonated drink. padahal lame dah tak minum. sebab abah aku tak bagi. huh! ape pon tak boleh!
bagi menunjukkan rase sayang dan chenta terhadap ishtrinya yg jelita itu, encik jiwa telah membelikan saye bukan satu tapi 16 tin ayaq pepsi habag hang!terbaik dari ladang!


wah3,serunuk weyhhhh.bukan takat minum ,nak wat mandi pon boleh. kakakaka.
siapa kata encik jiwa sweet dan romantik? sile angkat tangan!

walhal
BUY 1 SET- 8 x 330 ml (GBP 3.59) FREE 1 SET-8 x330 ml

gelak arr tuh?? gelak arr tuh?? tak kesah laa
janji encik jiwa belikan aku 16 tin pepsi
korang ado?
nan hadoooooo.

p/s - semalam dahi benjol,hari ni kaki tershepit..nasib nasib
haa. mee goreng + mussel?? mmg laa xde lagi. nie nak gi masak laa nie.. saba laa

2 comments:

  1. huhuhu.. lawaklaa!
    suka2..nak btanya boley tak?
    lagu ape kat blog kamu ni ea? besh sgt

    ReplyDelete
  2. yakinlah aku menjemputmu by kangenband..
    besh kan..
    shuke shuke..
    nnti datang laa jenjalan lagi..free jek..
    kikikiki

    ReplyDelete

comment anda amat dihargai.tq