Saturday, April 10, 2010

bukan senang nak jadi senang <--- payah laa sebenayer kan?



..:: salam alaik ::..

hari ini adelah hari yang cukup heppi bg dak2 thirdyear yg amek final year projek..
huhuhu..boleh thn berbaloi laa dengan penat lelah setahun bertungkus lumus wat projek kan?? sampai kene repeat2 .kene dtg lab lewat2 mlm..yg tido kat lab pon ade..tp hari ini adelah harinyerr.. hari semangat!!! *semangat oipp* semangat sangat!! hahaha..sampai mkn pon xlalu laa pg td..huhu..ketaq lutut k.. nak submit thesis je pon..thesis dah kompem siyap n dah siyap print..tp ketaqnyer semacam jer..cam nyawa masing2 douh jage..ish2..bak kate zanna klu kene rompak amek laa segala mala duit sume thesis jgn ok!! *na'uzubillah*

dengar cite ade yg xsiyap..ade laptop tetibe hang wat pasal tyme2 gini..ade yang ilang pendrive foder thesis *yanot sabar ye syg!*ade yg tetibe folder xleh bukak..alignment lari..margin tunggang langgang..gambar terabor..graf jahanam..huh!!takotnyeeeerrrr..


DUGAAN BEB!!

Allah nak uji kesabaran kite.. tp Alhamdulillah xterjadi pd aku..Aku bersyukur pdmu ya Allah..
sgt bersyukur..cuma pd td aku terpaksa print lagi 8 keping akibat ade yang perlu aku tambah dan remove..alaa biase laa tu kan??  ececece..  dengar cite ade yg sampai berhabes sampai RM 90 print thesis?? wow! ade denagr ura2 120 pon ader?? iskiskisk..dasat2.. i kene RM 21.50 jew?? napekah?  xphm nieyh

yg best tuh tyme aku sampai kedai print pepagi buat td..makkk aii cam pasar borong!! ramai douh..tyme2 tu laa leh kenal sume org kan??heheh..menjerit2 akak kedai tuh panggil name tuan thesis..hehehe..
aku lak,zanna,kydd and mira wat keje kitorang..print page yg nak dibetolkan and binding balik thesis kitorang yg dah siyap mlm sebelomnyer..haishhhh!! *tu laa zanna.aku dah kate jgn check blk..ko degil kan??* huu..aku pon check juge beb! takot kowt!huhuhuh

dan wat pengetahuan sume rakan blogger!! jeng jeng jeng.. kami berempat dah jadi cam worker kedai tu ye!! kitorang binding sendiri douh thesis! kakakakakakak~ pengalaman babe!! wat sendiri sebab kesian kat akak kedai tuh xmenang tgn!*padehal sebab mls nak tggu kan?hehehe*

ahah..aaa nie baru sebahagian premis hot ituh!! kire sendrik laa yer..


nah..amek ko potostate sendiri sudehh!


anak sapekah ini?! perghh..binding sendiri yerr..maha dasat laa :)


thesis pon thesis jugak..gmbar kene up..nk masuk entri laa katenyewww~


me and zanna with our preciousssssss!!

ok syiappp!! mari hantar ke opis :)
kak noriahhhh..thesis dah syiappp~
yaribbaa..

2 comments:

  1. wahhh..sume tuh dak2 bio ke wanjan?
    mantap ahh..

    ReplyDelete
  2. ahah..ade laa sorg je dak kimia.. tu pon dier potostet sendrik..die ckp sume kedai print penuh gile ngn dak2 bio..kakakaka

    ReplyDelete

comment anda amat dihargai.tq